Albert Theunissen - Floreat
16210
page-template-default,page,page-id-16210,bridge-core-2.2.5,unselectable,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Albert Theunissen

Maatwerk in het belang van cliënt. De optimale oplossing wordt gevonden in de combinatie van praktijk, economie, recht, fiscaliteit en een flinke dosis boerenslimheid.

 

Sparring partner voor beslissers. Weloverwogen kansen nemen en risico´s verkleinen. Structurering en begeleiding van vermogen alsmede van investeringen in vastgoed, bedrijven en goede doelen, zowel in Nederland als internationaal. Voorbereiding van erfgenamen. Onafhankelijk commissaris en bestuurder.

 

Albert is econoom en jurist (Tilburg, 1999) en heeft in 2000 een LL.M aan de Sorbonne/Paris1 afgerond. Private Wealth Management Programma (2012),  Nijenrode Universiteit. ESAA Programma voor Commissarissen en Toezichthouders, Erasmus Universiteit Rotterdam (2015-2016)

 

Hij heeft in Duitsland, Frankrijk en Luxemburg gewerkt en gewoond. Hij is zuiver, bedachtzaam en zorgvuldig én tegelijkertijd resultaatgericht, pragmatisch en energiek.

 

Lid van de Society of Trust and Estate Practitioners (STEP). Albert is getrouwd en heeft drie kinderen.

error: De content is beveiligd!