Reinier Teixeira de Mattos - Floreat
16517
page-template-default,page,page-id-16517,bridge-core-2.2.5,unselectable,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Reinier Teixeira de Mattos

Ik haal energie uit de tevredenheid van mijn cliënten

 

Reinier Teixeira de Mattos (Rechten, Rijksuniversiteit Leiden, 1994) heeft 25 jaar ervaring in de begeleiding en ondersteuning van ondernemers, vermogende families en particulieren. Gedurende 15 jaar heeft hij die ervaring in het buitenland opgedaan en inmiddels is hij zo’n 10 jaar in Nederland werkzaam.

 

Zijn dienstverlening richt zich op de uitvoering van werkzaamheden op het vlak van family governance, estate planning, trustdiensten en vermogensfondsen voor goede doelen, waarbij hij voor zijn klanten zoveel mogelijk werk uit handen neemt, terwijl discretie en integriteit steeds voorop staan.

 

Reinier beschikt over een groot netwerk van deskundigen die hij kan inschakelen voor gespecialiseerd advies. Zelf blijft hij het primaire aanspreekpunt voor zijn cliënten, hetgeen zich uit in de duurzame relaties die hij met zijn cliënten heeft.

error: De content is beveiligd!